Qui Som

.

Som un equip de sommeliers de Barcelona amb més de 10 anys d'experiència en el món del vi.  El nostre projecte neix de la voluntat de potenciar els vins catalans i oferir la millor selecció de producte.

Volem ajudar als nostres clients a trobar el vi que busquen en cada moment. Donarem visibilitat a vins catalans de qualitat de cellers petits poc coneguts i a vins ecològics.

A més de la botiga en línia, tenim una botiga física al barri del Poblenou de Barcelona.

El que ens fa diferents és que la nostra selecció de vins està feta per nosaltres, un equip de sommeliers amb molta experiència i coneixement del vi català.


qui-som-david-3.png
David Perramon - Sommelier titulat a l'escola d'hosteleria CETT el 2010. Fundador de DVI Vinoteca el 2009.

El projecte DVI neix fruit de la voluntat d'unir dues passions, la del plaer del vi i la de generar un projecte d'emprenedoria personal. S'inicia amb la voluntat de ser un petit repte amb una botiga de barri que aporti qualitat en el producte i en el servei, apropant el món de les sensacions del vi als veïns del Poblenou.

La incorporació del Gerard Gené primer i d'en Jordi Joan a posteriori, permet pensar a desenvolupar el negoci i ampliar-lo en l'entorn en línia.

"Volem continuar divertint-nos amb ell vi en aquesta nova etapa podent arribar a més persones que puguin gaudir de la nostra selecció i servei"


 

 

 

 

Gerard Gené - Sommelier titulat a l'escola superior d'hostaleria de Barcelona (ESHOB) .

S'incorpora al projecte de DVI Vinoteca l'any 2015 com a sommelier i responsable de vendes així com del tast i selecció dels vins referenciats. És el responsable de comunicació tant de la botiga en línia com de la botiga física.

"M'agrada pensar en DeViCatalà com una botiga en línia tan propera com ho som a la botiga de Poblenou".

 

 

 

 

Jordi J. Solsona - Sommelier titulat a l'escola superior d'hoteleria de Barcelona (ESHOB) 

Des del 2015 col·labora amb la botiga DVI en l'atenció, assessorament i venda de vins, espumosos i destil·lats.

"Per a mi, el vi és l'expressió d'una part del territori en què s'ha elaborat. Expressió del clima de l'anyada, del tipus de terra o paisatge i dels ceps dels quals s'ha elaborat. Poder tenir en una copa, part de tot això, és senzillament meravellós, i només possible en molt pocs productes".