Devicatala

.

Descobreix el celler Gramona des de casa
Durant aquests dies de confinament en els que tenim l’oportunitat d’aprendre de tot allò que potser sempre tenim pendent en època de normalitat, des de Gramona hem posat en marxa una iniciativa que pretén acostar els consumidors al món del vi, amb tots els seus matisos, a través de converses on-line amb el celler, els nostres enòlegs i sommeliers.
Serem presents a la Fira Vincles com a punt de venda oficial dels vins participants
Una cita que va més enllà d’una fira de vins. Una trobada entre amics i també entre professionals I amants del sector vinícola i de la gastronomia. Un espai on descobrir cellers, tastar més de 120 vins, vermuts, cerveses i ratafies, però també on podràs preparar el teu propi cocktail, assistir a un showcooking de projectes que recolzen la sostenibilitat i la proximitat, descobrir la història centenària del suro i moltes altres sorpreses!

Recomanem: Turritela

Publicat per
Recomanem: Turritela
Estem al febrer i que millor que gaudir d'un bon estofat! Vedella estofada amb uns bolets saltats acompanyada per una picada de fruits secs... Boníssim!

Priorat, gerres a cinc duros

Publicat per
Priorat, gerres a cinc duros
Tot just ens havíem tret el carnet de conduir i des de la bonica Argentera agafàvem el Coll de la Teixeta com si no hagués un demà.

Recomanem: Tres de Tres

Publicat per
Recomanem: Tres de Tres
Aquest cap de setmana tinc la primera calçotada amb els amics i com sempre m'han encarregat "la feixuga" tasca d'escollir el vi.