Devicatala

.

Priorat, gerres a cinc duros

Publicat per      mar 4, 2020
Priorat, gerres a cinc duros

Tot just ens havíem tret el carnet de conduir i des de la bonica Argentera agafàvem el Coll de la Teixeta com si no hagués un demà.

Ens plantàvem a Scala Dei i per anar fent l'aperitiu demanàvem una gerra a cinc duros. És quan recordes aquells moments que te n'adones de dues coses: ens hem fet grans i que el món i en especial el Priorat, canvia.

D'aquelles gerres, que ja eren molt bones, vam passar a les ampolles i gràcies a l'escola de Falset i alguns beneits visionaris, el Priorat es va convertir en el que és ara. Un exemple de com evolucionar sense perdre l'essència.

I encara us direm més: aquests dos darrers anys el Priorat ha començat a fer un segon salt mortal per no adormir-se en la condescendència i adaptar els seus vins als nous gustos que arriben.

És com tenir un Sis-cents amb Bluetooth. Tradició i modernitat.

Copes enlaire!

Commentaris

Log in or register to post comments