Devicatala

.

Recomanem: Pardas Pur Xarel·lo 2017

Publicat per
Recomanem: Pardas Pur Xarel·lo 2017
És temps de fred, és temps de Raclette. Aquests dies d'hivern ve molt de gust reunir-se al voltant d'una taula i menjar tots plegats un bon plat de patata al forn amb un bon tros de formatge raclette fos per sobre

Recomanem: Territori 2017

Publicat per
Recomanem: Territori 2017
Has menjat mai un salmó a la brasa? Si estàs tip de les barbacoes on només hi ha carn i ets un fan del salmó. Proposem un maridatge espectacular.

El cosí petit

Publicat per
El cosí petit
Quan el 2001 la subzona falset es va convertir en una denominació amb tots els ets i uts, tothom va pensar en què seria un cosí petit, però amb vint anys pelats ha aconseguit la majoria d'edat.

Recomanem: Hisenda Miret 2017

Publicat per
Recomanem: Hisenda Miret 2017
La maduresa i golositat del fruit d'aquest vi junt amb unes notes d'espècie dolça...

Extra! Extra!

Publicat per
Extra! Extra!
Aquest mes de desembre tots els membres del club de vi rebran la primera selecció personal de vins que enviem als nostres socis.