


![]() |
Ecològic |
Òlbia 2017 elaborat amb Garnatxa blanca, Viogner i PX, fermentades per separat i un posterior cupatge. Una part fermenta en bòtes de roure. Posteriorment realitza la criança de 6 mesos en bòtes de roure francès.
És un vi blanc complex on predomina la fruita blanca amb records de cítrics i de fruita d'òs. Dens i envolvent, amb bona frescor i carnositat. Llarg amb boca amb notes florals, de fruits secs i espècies dolces.
![]() |
D.O.Priorat |
![]() |
2016 |
![]() |
13,5% |
![]() |
75cl |
![]() |
Vi blanc amb cos i afruitat |
![]() |
Garnatxa blanca, Viogner, PX |
![]() |
cuixetes de pollastre amb escamarlans i sepia, peix al forn, formatges curats |
![]() |
10-12º |
![]() En Gerard et recomana... |
Marco Abella com molts altres cellers prioratins neix de la voluntat dels nets i bisnets dels joves del Priorat que van haver de marxar de casa després de la crisi de la filoxera de finals del segle XIX. En David Abella és un d'aquests nets que un dia va decidir recuperar les vinyes de la familia i conjuntament amb la seva dona Olivia van recuperar vinyes velles i van decidir comprar-ne d'altres. L'any 2005 van iniciar el seu projecte amb les vinyes de Porrera i en aquests 15 anys han anat creixent en qualitat i en quantitat, millorant cada any en l'elaboració del seus vins i elaborant nous vins amb caràcter Priorat. Òlbia 2017 elaborat amb Garnatxa blanca, Viogner i PX, fermentades per separat i un posterior cupatge. Una part fermenta en bòtes de roure. Posteriorment realitza la criança de 6 mesos en bòtes de roure francès. És un vi blanc complex on predomina la fruita blanca amb records de cítrics i de fruita d'òs. Dens i envolvent, amb bona frescor i carnositat. Llarg amb boca amb notes florals, de fruits secs i espècies dolces.
|
No hi ha ressenyes de clients.