

Quan una cosa està molt bona que diem? Està brutal! Aquest és l'objectiu que va buscar l'equip de Brutal Wines amb l'ajut de l'Elisabet Anguera, enòloga a l'Agrícola de Corbera.
Brutal vol trencar amb el concepte de D.O per parlar d'estil de vi.
Quan anem a un restaurant, demanem un vi negre suau (per exemple). No ens importa d'on ve, volem que ens sorprengui i ens agradi. Que estigui brutal.
Aquest Brutal 2018 busca el plaer de destapar una ampolla de vi sense pensar-hi. Un vi suau per compartir les bones estones de la vida.
![]() |
Terra Alta |
![]() |
2018 |
![]() |
3 mesos |
![]() |
13% |
![]() |
75cl |
![]() |
Vi negre lleuger i afruitat |
![]() |
Garnatxa, Garnatxa peluda, Carinyena |
![]() |
Peix blau, formatge semi curat. carns |
![]() |
14º-16º |
Quan una cosa està molt bona que diem? Està Brutal!
Aquest l'objectiu que va buscar l'equip de Brutal Wines amb l'ajut de Elisabet de Anguera, enòloga de l'Agrícola de Corbera.
Brutal vol trencar el concepte de DO per parlar d'estil de vi. Quan anem a un restaurant, demanem un vi negre suau (per exemple). No ens importa d'on ve, volem que ens sorprengui i ens agradi. Que sigui brutal.
Aquest Brutal 2018 buscar el plaer de destapar una ampolla de vi sense pensar-hi. Un vi suau per compartir les bones estones de la vida.
No hi ha ressenyes de clients.