Edetària Selecció Negre 2016 -Devicatala: Especialistes en vi català

.

.

Edetària selecció negre 2016

Vi elaborat amb garnatxa, garnatxa peluda (de pell més gruixuda) i carinyena. La garnatxa peluda d'unes vinyes de 40 anys amb sòl de còdols que aporten aromes molt intensos.

Vi amb una criança en bótes de roure francès de 12 mesos.

Edetària Selecció Negre 2016 Entrada en boca fresca i balsàmica, fruita vermella amb una bona estructura i fermesa, i acompanyada d'una textura suau i uns torrats fins que recorden a cacau. Final sec on tornen a apareixer els balsàmics.

icona-zona.png D.O.Terra Alta
icona-anyada.png 2016
icona-crianca.png Criaça de 12 mesos en bótes de roure francès
icona-grau.png 15%
icona-format.png 75cl
icona-tipus.png Vi negre amb cos i barrica
icona-varietats.png Garnatxa, carinyena
icona-maridatge.png Carns de caça, estofats, formatges curats
icona-temperatura.png 16-18º
23,15 €
Impostos inclosos

Descompte per volum

Quantitat Descompte Estalvi
6 5% Preu uni. 21,99€
12 10% Preu uni. 20,84€
Quantitat

Gerard

En Gerard et recomana...

Edetària és un celler de Gandesa, Joan Àngel Lliberia, ànima d'Edetària elabora els seus vins a la Finca del Mas amb 60 hectàrees de vinya. Elabora vins blancs, negres i rosats de diferents estils, qualitats i conceptes. Vins monovarietals de garnatxa, cupatges i vins parcel·laris.
Té plantades Garnatxa, carinyena, syrah, però cal destacar a la Garnatxa com a la nena dels seus ulls. 
A més a més cal destacar la qualitat de la vinya vella, la gran varietat de sòls que s'hi troben a la finca, el seu treball en agricultura ecològica així com el treball en I+D per seguir progressant des del propi coneixement.

Vi elaborat amb garnatxa, garnatxa peluda (de pell més gruixuda) i carinyena. La garnatxa peluda d'unes vinyes de 40 anys amb sòl de còdols que aporten aromes molt intensos.

Vi amb una criança en bótes de roure francès de 12 mesos.

Edetària Selecció Negre 2016 Entrada en boca fresca i balsàmica, fruita vermella amb una bona estructura i feRmesa, i acompanyada d'una textura suau i uns torrats fins q recorden a cacaU. Final sec on tornen a aparÈixer els balsàmics.

VNEDET02B16
18 Elements

Especificacions

Elaborador
Edetària
Zona
Terra Alta
País
Catalunya
Anyada
2016
Temperatura de servei
16-18º
Criança
12 mesos en botes de roure
Grau d'alcohol
15%
Format
75cl
Estil
vi negre amb cos i barrica
Varietats
Garnatxa
Varietats
Carinyena
Maridatge
carns de caça, estofats, formatge curat

No hi ha ressenyes de clients.

També et pot interessar...