Exibis 2019 DO Pla de Bages-Devicatalà: Especialistes en vi català

.

.

Exibis 2019

icona-temperatura.png Biodinàmic

Vi jove sense criança, floral i delicat nas. Cupatge de Cabernet sauvignon amb les varietats locals, Sumoll i Mandó. Exibis 2019 és un vi per moment amb amics, barbacoa informal, per gaudir.

icona-zona.png D.O. Pla del Bages
icona-anyada.png 2019
icona-grau.png 13,5%
icona-format.png 75cl
icona-tipus.png Vi negre lleuger afruitat
icona-varietats.png Cabernet Sauvignon, Sumoll, Mandó
icona-maridatge.png Embotits, carns blanques, arrossos i verdures a la brasa
icona-temperatura.png 14º-16º
10,56 €
Impostos inclosos

Descompte per volum

Quantitat Descompte Estalvi
6 5% Preu uni. 10,03€
12 10% Preu uni. 9,50€
Quantitat

Gerard

En Gerard
et recomana...

Can Serra del Exibis és un projecte pioner a la D.O.Pla de Bages per l'elaboració de vins a partir d'una agricultura ecològica i sostenible seguint l'ideari de l'agricultura biodinàmica.

A més a més aquest projecte encapçalat per l'enòleg Joan Serra conseqüent amb aquesta filosofia elabora vins amb varietats autòctones com el sumoll, el mandó i els picapolls blanc i negre.

Exibis 2019 és un vi elaborat amb 3 varietats de raïm, cabernet sauvignon, sumoll i el mandó.

Vi jove sense criança, floral i delicat amb nas s'obre pas amb una fruita madura, combina la seva lleugeresa amb sedositat i estructura que li aporta el cabernet.

El seu final és plaent on s'allarguen les notes de fruita negra i records balsàmics.

VNCASE01B19
36 Elements

Especificacions

Elaborador
Can Serra dels Exibis
D.O.
Pla de Bages
País
Catalunya
Anyada
2019
Temperatura de servei
14-16º
Grau d'alcohol
13,50%
Format
75cl
Estil
vi negre lleuger i afruitat
Varietats
Cabernet Sauvignon
Varietats
Sumoll
Varietats
Mandó
Maridatge
Embotits, carns blanques, verdures a la brassa, pasta
Biodinàmic
Si

No hi ha ressenyes de clients.

També et pot interessar...