

![]() |
Ecològic |
Mas Mallola 2017 elaborat amb Garnatxa i Carinyena de les vinyes més altes de Porrera, entre els 500 i 800 metres.
D'aromes intens i madur, destaquem la fruita vermella amb un fons balsàmic i d'espècies dolces. En boca té una entrada intensa, s'obre pas amb elegància i rusticitat a parts iguals i una bona frescor.
![]() |
D.O.Priorat |
![]() |
2017 |
![]() |
14,5% |
![]() |
75cl |
![]() |
Vi negre amb cos i barrica |
![]() |
Garnatxa, carinyena, cabernet |
![]() |
Carns vermelles, arròs de muntanya, formatges curats |
![]() |
16º |
![]() En Gerard et recomana... |
Marco Abella com molts altres cellers prioratins neix de la voluntat dels nets i bisnets dels joves del Priorat que van haver de marxar de casa després de la crisi de la filoxera de finals del segle XIX. En David Abella és un d'aquests nets que un dia va decidir recuperar les vinyes de la familia i conjuntament amb la seva dona Olivia van recuperar vinyes velles i van decidir comprar-ne d'altres. L'any 2005 van iniciar el seu projecte amb les vinyes de Porrera i en aquests 15 anys han anat creixent en qualitat i en quantitat, millorant cada any en l'elaboració del seus vins i elaborant nous vins amb caràcter Priorat. Mas Mallola 2017 elaborat amb Garnatxa i Carinyena de les vinyes més altes de Porrera, entre els 500 i 800 metres. D'aromes intens i madur, destaquem la fruita vermella amb un fons balsàmic i d'espècies dolces. En boca té una entrada intensa, s'obre pas amb elegància i rusticitat a parts iguals i una bona frescor. |
No hi ha ressenyes de clients.